Green Cosmetic - Articole

Vara, un bronz de vis si BYRON BAY!

In primavara aceasta am descoperit niste produse atractive, pe care ne-am decis sa le importam pentru prima data in Romania si sa vi le aratam si voua. Noua ni s-au parut senzationale, inclusiv designul lor, care te duce cu gandul la plaje insorite, la valuri, vacante si la placa de surf!

Linia de cosmetice pentru plaja BYRON BAY are o gama larga de produse pentru protectie solara si produse de ingrijire a pielii de dupa plaja.

Au in compozitie vitamina E si ingrediente naturale precum uleiul de cocos, uleiul de morcovi si aloe vera. Rezultatul este o piele protejata si revitalizata, datorita ingredientelor ce se absorb repede in epiderma, lasand-o hranita si catifelata. Toate lotiunile sau uleiurile de protectie solara au si factor de protectie incorporat. Astfel, puteti alege functie de tipul vostru de piele, intre SPF 30 sau SPF 15. Pielea fetei o puteti proteja cu produsul special destinat ei si anume BYRON BAY Lotiune protectie solara pentru ten SPF30.

De asemenea, exista in gama si produse de accelerare a bronzarii, ca lotiunea-spray BYRON BAY Accelerator bronzant ce va poate da mult doritul bronz auriu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu x
X