Green Cosmetic - Articole

FITOBIMBI – prietenul copiilor

Sezonul rece din anul acesta a debutat cu o multime de viroze si gripe, care au afectat deopotriva pe cei mari si mici.

Pentru tratarea acestor afectiuni la copii, va recomandam sa incercati produsele FITOBIMBI de la Pharmalife, produse manufacturate in Italia, in sistem GMP si ISO pentru controlul calitatii. 

Gama FITOBIMBI cuprinde mai multe suplimente alimentare, unele dintre ele fiind perfect formulate pentru a ajuta organismul celor mici sa treaca peste simptomele deranjante ale virozelor sau racelilor.

ECHINAX BIMBI  ajuta la intarirea sistemului imunitar si este conceput pe baza de echinacea, flori de soc, ginseng siberian, fructe de maces, amestecate cu suc de mar cu fructoza.

FITOBALM GEL BALSAMIC este un produs a carui utilizare este recomandata in special iarna, pentru a calma tusea si a ajuta respiratia naturala. Formula gelului cuprinde uleiuri esentiale si nu are vaselina sau ingrediente iritante, cum ar fi camforul sau mentolul.

Pentru igienizarea si purificarea aerului din locuinte, FITOBALM exista si in varianta de vapori. FITOBALM VAPORI se foloseste in lampi de aromoterapie sau umidificatoare de camera.

Intreaga gama de produse FITOBIMBI poate fi folosita si pentru bebelusi, incepand cu varsta de 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu x
X