Green Cosmetic - Articole

Beyus – apa termala din Transilvania

Asa cum va spuneam si cu alte ocazii, incercam sa oferim in magazin produse de inalta calitate, pe care echipa noastra le testeaza inainte de a fi puse la vanzare in shop. Unul dintre acestea este si sprayul BEYUS – APA TERMALA DIN TRANSILVANIA, un produs romanesc foarte reusit, care isi gaseste utilitatea in special acum, pe timp de vara. Va redam mai jos textul de prezentare a produsului, asa cum apare pe pagina producatorului:

O călatorie milenară în adâncurile acviferului triasic al munților Apuseni și al bazinului Beiuș.
Pură & îmbogățită natural cu minerale și oligoelemente provenite din straturi geologice adânci de dolomite și gresii cuarţitice triasice.
Dincolo de apariția naturală, pentru a garanta împotriva oricăror poluări chimice sau microbiologice de la suprafață, folosim tehnica de foraj la 2500 m adâncime.

Apă termală BEYUS face parte din categoria apelor acratoterme/oligominerale (slab mineralizate), este hipertermală (izvorâtă la 73°C) cu profil de bicarbonat de calciu și magneziu, este bogată in siliciu, bor și oligoelemente (Zn, Cu, Mn, Li, Fe, Se), care sunt benefice pentru sănătatea pielii. Apa termală, în procesul de condiționare, nu suferă niciun tratament fizic sau chimic, este microbiologic pură, iar ph-ul este neutru.

Apa termală Beyus este condiționată direct de la sursă, printr-o tehnologie de fabricatie inovativa de tip farma, în recipiente cu pulverizator sterile, dotate cu tehnologia BOV („bag-on-valve”), care au avantajul de a păstra puritatea produsului, de a permite pulverizarea controlată sub orice unghi și golirea recipientului până la 100% și de a proteja mediul înconjurător.

Produsul este complet separat de propulsor – aerul comprimat ecologic. Această separare păstrează produsul pur. Ambalajul BOV este 100% reciclabil și oferă atât confort, cât și fiabilitate pentru consumatori. Cel mai ecologic sistem de aerosoli, alternativa VERDE la aerosolii standard.

Sprayul cu apă termală Beyus asigură o pulverizare fină sub formă de ceață, calmă, fară senzația de rece, ideală pentru ingrijirea pielii feței,  pentru pielea delicată a bebelușilor, cu un sunet blând al emisiei, prin intermediul unei tehnologii performante a actuatorului.

Main Menu x
X